Wednesday, November 29, 2006

Excel Tea

Excel Tea
Sejajar dengan peningkatan taraf hidup, penyerapan dan pembekalan semula nutrien daripada makanan adalah terjamin, maka pengambilan makanan tambahan bukan lagi suatu masalah yang serius. Sebaliknya, masalah utama yang dihadapi ialah penyingkiran toksin daripada badan. Penyerapan makanan yang berlebihan atau kadar metabolisme yang lambat menjejaskan penyingkiran toksin daripada badan dengan sempatnya (termasuk sisa makanan dan “radikal bebas” daripada pengoksidaan metabolisme). Hal ini telah menjadi masalah kesihatan yang utama. Perkara ini, berserta dengan kemerosotan alam sekitar dan pencemaran makanan telah membawa suatu sumber toksin luaran kepada manusia. Toksin-toksin dalaman dan luaran ini telah menjejaskan kesihatan manusia dan menyebabkan pelbagai penyakit berikut: tekanan darah tinggi, aterosklerosis, penyakit kardiak, kanser dan penyakit-penyakit lain.
Para pakar telah membuktikan bahawa TEH EXCEL ialah produk berkualiti yang dibuat daripada tumbuhan liar yang semula jadi. Ia tidak tercemar dan tiada sebarang kesan sampingan. TEH EXCEL mempunyai kesan-kesan berikut: menyingkirkan toksin dalaman, mencegah toksin luaran, melegakan sembelit, mengurangkan lipid darah, melindungi hati dan pundi hempedu, menentang virus, memperbaiki tekstur kulit, menyingkirkan lemak, mengurangkan berat badan dan menentang proses penuaan.

Jadual Yang Menunjukkan Kesan-Kesan Penggunaan Teh Excel:
1) Peringkat satu dalam 2-10 hari
*Penyingkiran sebahagian besar najis tertakung dengan pembaikian keadaan sembelit;
*Penyingkiran haba berlebihan daripada hati, perut, pundi hempedu, jantung dan peparu;
*Peningkatan nyata dalam kesihatan dengan selera yang lebih baik;
*Tindakbalas pemulihan dialami dalam penyakit-penyakit sedia ada.
2) Peringkat 2 dalam penggunaan 20-30 hari
*Penyingkiran toksin-toksin berlebihan dalam usus dengan penyelarasan penyingkiran najis;
*Pembersihan darah di mulakan dan kulit mejadi lebih berseri dan licin;
*Kesihatan tubuh badan diselaraskan, selera makan bertambah baik dan badan berasa lebih selesa;
*Peningkatan lanjut dalam bahagian-bahagian yang mengalami penyakit.

3) Peringkat 3 dalam penggunaan 30-60 hari
*Toxsin-toksin berlebihan dalam tubuh badan dibersihkan dengan peningkatan dan pemulihan nyata dalam keadaan-keadaan seperti kegemukan, kolesterol tinggi hati berlemak, hiperlipemia, kolesistitis dan buwasir;
*Peningkatan nyata dalam keimunan dan rintangan terhadap virus;
*Pengaktifan sel-sel tubuh badan dengan peningkatan dalam penyingkiran radikal-radikal bebas, kesan-kesan anti-penuaan nyata dan janaan semula sel-sel.

Kandungan utama:
Fructus crataegi, Folium hippophie, Aloe vera, stigma maydis.
Dos:
Satu bungkus setiap hari di campurkan dengan air panas. (Minum sehingga uncang teh tidak berwarna lagi).

Harga RM35.00 (member)

SNE

SNE
Bio-Mukopolisakarida yang unggul dan faktor rumusan sel aktif adalah bahan utama SNE-Natural Essence. Di samping itu, ia mengandungi minyak fruktus hipopae liar dan esen bio yang diekstrak dengan menggunakan teknik pengekstrakan Karbon Dioksida superkritikal. Ia selanjutnya menjalani teknologi baru “Penguraian Enzim Cepat”. Kedua-dua nutrien ini digabungkan buat pertama kalinya untuk menghasilkan produk terulung dengan bahan semula jadi yang memenuhi kadar khusus bahan-bahan yang diperlukan oleh tubuh manusia. Malah, ia membawa kesan-kesan farmakologikal dan terapeutik khas.

Pada masa yang sama ia dapat memperkuatkan system saluran darah.Ia mengandungi lebih daripada 200 jenis khasiat yang penting untuk melakukan 6 fungsi sama selali; Pencegahan Jangkitan Bakteria dan Virus, Ditoksifikasi, Penyelarasan Serta Pembaikian, Proses Penguatan, Peningkatan System Keimunan dan melanjutkan Usia

Pakar-pakar perubatan telah membuktikan KAPSUL SNE (SUPER NUTRIENT ESSENCE) boleh mendatangkan banyak faedah :
*Berupaya menyingkirkan radikal-radikal bebas dan unsur-unsur merbahaya.
*Bertindak sebagai ejen ditoksifikasi dan anti-virus.
*Meningkatkan kekuatan system keimunan dalam 15hari.
*Memulih dan mencegah penyakit-penyakit system penghadaman dengan berkesan.
*Mengurangkan ketulan darahan dan kolesterol disamping mencegah penyakit salur darah.
*Mencegah petumbuhan sel-sel kenser dan bahan-bahan karsinogenik.
*Meningkatkan kecekapan fungsi hati iaitu menyingkirkan toksin-toksin dan menguatkan organ-organ penting termasuk jantung, pankreas dan buah ginjal. *Mencegah jangkitan selsema.
*Berkesan dalam rawatan melecur, parut dan sakit katil.
*Mencegah luka akibat pendedahan berlebihan kepeda unsur-unsur semulajadi.
*Membantu pengaliran darah dan mengurangkan ketulan darah; *mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
*Mencegah dan mengubati masalah-masalah yang disebabkan oleh ginekolgi. Produk ini sesuai untuk kaum wanita.
*Membantu proses tumbesaran kanak-kanak,terutamanya menigkatkan daya mental.
*Berkesan untuk penjagaan kulit dan membantu melambatkan proses penuaan
Harga RM180.00 (member)

Saturday, November 25, 2006

Mesmerize-MAYFIRST


MESMERIZE-Mayfirst


Mesmerize adalah rawatan yang sangat terkenal dikalangan wanita untuk melegakan beberapa masalah pada rahim (uterus). Ia mengekalkan gaya hidup sihat seseorang wanita dengan memperbaiki ciri-ciri kewanitaan, meningkatkan stamina serta tenaga dalaman dan menghilangkan keletihan dengan memperbaiki segala simptom penyakit puan (gynaecology), haid atau menopause.


Bahan aktif:

Labisa pumila (Kacip Fatimah)

Ia sejenis pohon kayu yang mudah diperolehi di dalam hutan untuk digunakan oleh wanita lepas bersalin bagi mengekalkan kesihatan, kekuatan dan tenaga. Ia juga digunakan untuk memerangi gonorrhea (penyakit kelamin), cirit-birit dan mengeluarkan lebihan angin dalam tubuh. Kacip Fatimah mempertingkatkan kesan estrogen di dalam wanita bagi mengekalkan sifat-sifat wanita dan kesihatan menyeluruh. Ia juga memperbaiki aliran darah, mengurangkan lendir kotoran didalam faraj, mengurangkan senggugut dan mengekalkan keseimbangan hormon bagi mengurangkan simpton menopause.


Trifolium pratense (Red Clover Flower)

Rawatan alternatif bagi simptom kemerahan muka yang sering berlaku kepada mereka yang menopause. Sering digunakan untuk merawat masalah kulit seperti ekzema dan Psoriasis. Digunakan secara turun-temurun untuk penawar bagi barah payudara. Flavanoid adalah bahan aktif yang terkandung didalam bunga dan daun trifolium pratense memberi kesan estrigenik dan adalah amat berguna didalam rawatan masalah menopause. Terdapat juga alkaloid slaframine di dalam bunga yang rosak yang telah dikaji untuk rawatan kencing manis (Diabetis) dan anti-AIDS.


Cimicifuga racemosa (Black Cohosh Root)

Diguna secara tradisional untuk merawat masalah haid, kesakitan selepas bersalin, masalah saraf dan kesakitan tulang sendi. Walau bagaimanapun, keutamaan diberi didalam rawatan “hot flushes” (kemerahan muka) ketika menopause. Black Cohosh Root mengandungi estrogen semulajadi (phyto-estrogen) yang mengikat pada tapak hormon di dalam payudara dan rahim untuk mengurangkan sistem menopause tanpa risiko barah payudara. Ia mengurangkan kesakitan akibat kekejangan rahim. Ia juga telah digunakan dengan jayanya untuk memperbaiki kekeringan dan kepanasan tubuh wanita yang telah mengalami menopause.


Teraxacum mongolicum compositae (Dandelion)

Herba taraxaci membaiki fungsi hati. Ia mengurangkan kesakitan dan simptom endometriosis. Ia juga mempercepatkan aktiviti hati untuk mengeluarkan lebihan estrogen dari tubuh untuk mengekalkan keseimbangan hormon di dalam wanita. Herba teraxi juga mempercepatkan keupayaan tubuh untuk menyerap zat besi di dalam makanan bagi memperbaiki keadaan enemia (kekurangan sel darah merah). Kajian juga memdapati bahawa herba taraxaci mengawal paras gula darah iaitu membantu di dalam rawatan kencing manis.


Dong Quai Root (Angelicae Sinensis)

Ia adalah ramuan ubatan herba yang paling penting. Ia mempunyai kesan ransangan segera pada rahim terutamanya ketika bersalin. Dong Quai amat berkesan merawat simptom-simptom seperti senggugut, keguguran, sejuk tangan dan kaki, kekurangan darah (anemia) dan di dalam kes-kes tertentu ketidaksuburan. Ia menghasilkan tenaga, stamina dan ketahanan terhadap penyakit. Ia mengawal atur hormon wanita untuk membantu di dalam bisul, sakit kepala serta masalah pengaliran darah daripada salur darah periferi.


Pueraria lobata

Sejenis tumbuhan alamiah yang mengandungi phyto-estrogen yang tinggi Terapi Pengantian Hormon (HRT) secara tradisional. Antara hormon phyto-estrogen seperti Puerarin, Micro Estrol, Daidzein dan Mirificin. Pueraria lobata mengekalkan pembentukan kolagen yang memberi keremajaan rupabentuk payudara, bahagian peha dan tubuh disamping mencantikan struktur kulit. Aktiviti phyto-estrogen termasuk menggalakkan pertumbuhan dan melebatkan rambut, menghalang keguguran rambut, memperbaiki penglihatan, menghilangkan sakit sendi, memperbaiki daya ingatan dan melambatkan penyakit nyanyuk (Alzheimer's).


Pengamal Mesmerize Kapsul akan mengalami kesan rawatan didalam pelbagai peringkat.

Peringkat Pertama: 2-10 hari

1. Lendir faraj banyak dikeluarkan daripada rahim dengan pelbagai warna.

2. Bila berada di dalam keadaan haid, warna lendir yang keluar adalah agak gelap dan jumlahnya akan bertambah. Lendir kotoran akan dikeluarkan bersama tompok darah bersama kotoran-kotoran lain.

3. Kulat dan bakteria akan dimusnahkan hingga menghilangkan bauan yang tidak menyenangkan.

4. Memberi kesan kesegaran dengan perubahan positif pada simptom yang tidak menyenangkan.


Peringkat Kedua: 10-60 hari

1. Memperbaiki dan mengatur semula kitar pusingan haid serta melegakan senggugut.

2. Kotoran-kotoran yang dikeluarkan daripada rahim dapat membantu membaiki simptom seperti mengurangkan lendir kotoran faraj, radang faraj, penyakit radangan peha, radang rahim, penyakit ovari dan simptom lain yang berkaitan.

3. Memberi kuncupan rahim yang lebih baik walaupun pada siang hari.

4. Lebih elastik dan memberi lebih kuncupan otot dinding rahim dan faraj.


Peringkat Ketiga: 60 hari dan seterusnya

1. Perubahan yang jelas bagi beberapa masalah rahim untuk mencapai tahap kesihatan yang sangat memuaskan.

2. Meningkatkan rangsangan dan keinginan seksual bagi menghasilkan hubungan seks yang harmoni.

3. Mengekalkan rahim seseorang wanita pada tahap seperti asal sebelum berkahwin.

4. Mengaktifkan semula sel-sel wanita dengan menghasilkan kehalusan dan kelembutan kulit, mengurangkan pigmentasi dan mengekalkan keremajaan kulit.


Dos: 2-3 kapsul 2 kali sehari selepas makan.

Amaran: Ibu mengandung dan sedang menyusukan anak hendaklah mengelak daripada mengambil produk ini.


Harga RM64.00 (30 kapsul)

Femaling-MAYFIRST


FEMALING-Mayfirst

Pueraria mirifica adalah herba Thai yang dikenali sebagai “White kwaaw Kraw” merupakan tumbuhan semulajadi untuk melambatkan proses penuaan, menopause dan menggalakkan kecantikan. Ia mengandungi paras estrogen semulajadi (phytoestrogen) yang tinggi seperti Puerarin, Deoxymiroestrol, Miro Estrol, Daidzean, Mirifican dan sebagainya. Komponen-komponen ini telah dikenali sebagai bahan yang mempunyai ciri-ciri anti-oksidan yang tinggi yang mampu untuk mengawal atur serta mengekalkan fungsi sistem endokrin (sistem hormon).

Umumnya MayFirst Femaling mengimbangkan rembesan hormon, menggalakkan aliran darah yang baik dan memperbaiki kadar rembesan estrogen didalam wanita. Dengan ini ia akan mengekalkan pembentukan kolagen tisu yang akan menguatkan rupabentuk payudara serta kecantikan peha dan pinggul secara semulajadi. Stuktur kulit akan menjadi halus, lembut dan semakin cantik apabila kolagen-kolagen dihasilkan. Phyto-estrogen juga menggalakan pertumbuhan dan melebatkan rambut, menghalang keguguran rambut dan beruban, menguatkan tulang, menghilangkan tanda-tanda kedut kulit muka dan mengentalkan payudara.

Hormone Replacement Therapy (HRT) secara tradisional ialah kaedah penggantian estrogen didalam tubuh wanita yang telah berkurangan dengan phyto-estrogen, bertujuan untuk mengawal-atur kesan menopause dan simptom pengurangan estrogen. MayFirst Femaling mengandungi kepekatan tinggi sumber asli phyto-estrogen yang mungkin dapat digunakan sebagai rawatan alternatif, selamat, mudah dan menjimatkan untuk HRT. Pengamal MayFirst Femaling akan menikmati rupabentuk tubuh yang menawan, kulit cerah yang sihat dan halus, pembentukan ciri-ciri kewanitaan yang menarik dan rambut yang lembut, lebat lagi bersinar.

Kelebihan-kelebihan lain:
Terdapat bukti yang menyokong bahawa phytoestrogen di dalam Pueraria mirifica menyumbang kepada mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular (jantung, darah tinggi, dan sebagainya) malahan phytoestrogen mingkin dapat menghalang penyakit-penyakit yang berkaitan dengan kardiovaskular (kencing manis, buah pinggang dan sebagainya).

Kandungan Aktif
Phyto-estrogen di dalam MayFirst Femaling seperti: Puerarin, Deoxymiroestrol, mori Estrol, Daidzein, Mirificin.

Dos: 1 kapsul 1 kali sehari selepas makan selama 15 hari berturut-turut. Mulakan pengambilan padahari pertama datang haid. Hendaklah minum air yang banyak.
Amaran
Ibu mengandung dan sedang menyusukan anak hendaklah mengelak daripada mengambil produk ini. Wanita yang telah disahkan terdapat tumor (barah) pada organ sensitif-estrogen seperti ovari, rahim (uterus) dan payudara hendaklah elak dari mengambil produk ini.

Harga RM93.00 (30 kapsul)


Friday, November 24, 2006

USA Breast Firming Soap & USA Slimming Soap


USA Breast Firming Soap
• Menegangkan payudara
• Mengembalikan keanjalan payudara
• Menjadikan payudara lebih besar serta berisi
• Menjadikan puting payudara kelihatan kemerahan
Cara penggunaan:
Basahkan sabun tersebut lalu buatkan buih yang banyak. Sapukan buih tersebut pada bahagian payudara serta putingnya sekali. Biarkan selama 4-5 minit, barulah di bilas bersih. Boleh dipakai serentak dengan Slimming Gel Soap serta Sabun Spa
Berat: 35 gm.


Harga: RM15.00


USA Slimming/Celullite Soap (Slimming Gel Soap)
• Menghilangkan selulit di bahagian badan
• Menjadikan tona warna kulit lebih sekata
• Membuatkan kulit badan lebih anjal
• Menghalkan kulit pada bahagian selulit
Cara penggunaan:
Basahkan sabun tersebut, lalu buatkan buih yang banyak. Sapukan buih tersebut pada bahagian badan yang mempunyai selulit. Biarkan selama 4-5 minit, barulah dibilas bersih.
Berat: 35 gm.


Harga: RM15.00

Set ENVY Body Slim

SET ENVY BODY SLIM

Untuk Kesihatan dan Bentuk Badan Yang Menawan
* Sinaran Inframerah
* Urutan Bergelombang Magnetik
* Ion Titanium
* Fiber Anti-Kuman

Berita baik kepada kaum wanita dan gadis!.

ENVY BODY SLIM membantu anda mendapatkan bentuk tubuh yang anda inginkan, supaya nampak langsing dan menarik. Kini anda boleh tampil berkeyakinan setiap hari. INGAT! Susuk badan yang cantik bermula dengan pakaian dalam yang betul.

Keistimewaan ENVY Body Slim

* Butir inframerah memberikan sinaran gelombang berjarak 6-14 mikron. Sinaran ini diperlukan untuk pembentukan dan pertumbuhan semua benda hidup dan di gelar 'SINARAN BIO GENETIK'. Sinaran Inframerah telah terbukti membantu melancarkan peredaran darah, metabolisme lemak berlebihan, melangsingkan badan dan mengatasi rasa letih dengan cepat.

* Kesan urutan gelombang magnetik membantu pengionan darah, melancarkan peredaran darah dan sekaligus memberikan kesihatan yang lebih baik.

* Ion titanium membantu membunuh dan mencegah pertumbuhan bakteria. Maka, tiada lagi masalah badan berbau.

* Fiber anti kuman direka untuk mencegah pertumbuhan bakteria.

* Bahan tenunan berelastik tinggi dengan fungsi anti gulungnya memberikan rasa keselesaan dan susuk badan yang menawan.

Manfaat

* Membakar lemak yang berlebihan dan menggeleber di badan.
* Membantu menegangkan pinggul
* Menyokong bahagian dada dan menghindarkan bentuk peha yang menggeleber.
* Selesa dan mudah di pakai.
* Menyerap peluh & tidak terasa gatal.
* Mudah dicuci dan di jaga.
* Hanya perlu pakai 8 jam sehari
* Sesuai untuk wanita selepas bersalin

Siapa yang patut membeli dan memakai?
* Wanita bekerja
* Isteri Sepenuh Masa
* Wanita selepas bersalin
* Gadis remaja
* Wanita melebihi 40 tahun

Cara Membasuh
* Jangan cuci setiap hari
* Gunakan fabric care sahaja
* Jangan berus atau sental
* Jangan basuh dengan mesin basuh
* Perah perlahan-lahan dengan hanya memicit

Cara Menjemur
* Letakkan di atas tempat yang rata, Jangan jemur dengan mengantung di hanger.
* Elakkan dari cahaya matahari terus

Harga RM114.60 (OFFER!! RM110.00)

Set Bersalin Sari Herba


Set Bersalin Sari Herba

Set lengkap utk berpantang selama (44 hari).


Keistimewaan jamu2 dalam set bersalin ini;
1. Tampang-Campuran akar kayu yang direbus untuk melancarkan peredaran darah dan seterusnya mengeluarkan darah kotor dari rahim.
2. Jamu bersalin 1-Jamu untuk melancarkan peredaran darah.Menambahkan tenaga kepada ibu-ibu yang baru melahirkan.
3. Jamu bersalin 2-Jamu ini berkhasiat untuk mengecutkan kembali rahim yang mengembang semasa mengandung,merapatkan kembali otot-otot vagina dan menurunkan berat badan.
4. Param-Ubat badan untuk mengecutkan kembali otot-otot dan urat-urat badan yang bengkak terutamanya dikaki yang selalunya kebas dan sengal2.
5. Tapel-Ubat perut untuk mengecutkan otot-otot perutyang kendur.Memutihkan kembali perut yang selalunya mempunyai tanda2 hitam selepas melahirkan.
6. Pilis-Ubat khas untuk menyegarkan ibu-ibu dlm pantang supaya tidak mudah mengantuk.Juga bagus utk megelakkan sakit kepala.
7. Minyak unta-Campuran minyak kelapa sawit dengan herba2 seperti halia bara yang bagus utk memanaskan badan.Tidak mengandungi kandungan sulfur. Boleh digunakan sebagai minyak gosok semasa urutan selepas bersalin atau sebelum bersalin terutamanya jika ada masalah pembekakkan kaki.Mengandungi minyak kayu putih yang bagus utk mengubati masalah kembung perut.Boleh digunakan utk seluruh keluarga utk merawati luka2 kecil, terseliuh, kembung perut dan gigitan serangga.
8. Sabun manggir-Istimewa bagi ibu2 selepas bersalin kerana lazimnya terdapat tanda2 hitam pada kulit perut, leher, kelangkang dan ketiak.Juga bagus utk anak2 yang mempunyai ruam panas. Permukaan kasar sabun ini akan melancarkan pelancaran darah dibawah permukaan kulit dan akan membuat ibu2 berasa lebih segar.


Testimoni pengguna set sari herba:-

1) set bersalin sari herba....dah dua kali besalin guna set bersalin ni...Alhamdullilah..badan cergas dan ringan. hitam2 kat perut dah hilang dan kulit cantik(misi yang dok g check kat rumah puji...ekeke). Balik kampung mertua orang tak caya kata baru lepas bersalin..sebab nampak muka berseri2...(tak pucat).

2) masa bersalin,lepas pantang den amalkan set sari herba(revell)..bagus sangat..sampaikan bila balik rumah mertua (masa tu baru lepas pantang 46 hari), ada kenalan tok mertua tak tau yang den baru lepas beranak anak no-3,dia cakap kat tok mertua den, NI ANAK DARA MANA NI...(MASA TU DEN TENGAH HIDANGKAN AIR)...ahai...kembang lak semangkuk den masa tu tu....BILA TOK MERTUA DEN BAGITAU DEN NI BARU JER LEPAS PANTANG , DIA TAK PERCAYA,SEBAB DIA KATA NAMPAK MUKA TAK PUCAT PUN, BERSERI JER..BADAN PUN SLIM...


Harga RM100.00

Bengkung Lilit Dania


Bengkung Lilit Dania
Digunakan secara tradisional untuk:

1) Mencantikkan perut dan punggung
2) Mengelakkan kemasukkan angin terutama semasa berpantang
3) Boleh dipakai hingga ke kaki untuk penjagaan kewanitaan
4) Untuk pembentukan tubuh lepas bersalin

Harga RM30.00

Bengkung Tali Dania

Bengkung Tali Dania

Digunakan secara tradisional untuk:

1) Meramping dan megempiskan perut
2) Membentuk potongan badan dan punggung
3) Menghalang perut masuk angin terutama semasa dalam pantang
4) Mengelakkan perut menggeleber

Terdapat dalam pilihan saiz: S, M, L dan XL. Untuk saiz yang lebih besar, boleh ditempah dengan sedikit tambahan harga.

Bengkung tali dania telah dihasilkan dengan menggunakan span yang lebih bermutu dan tahan lasak. Bila pakai pun rasa makin selesa, lembut dan kejap.

Harga RM45.00

Bengkung Zap BalqisBENGKUNG ZAP BALQIS

Fungsinya:-

1.mengempiskan perut dan membentuk potongan badan

2.mengelakkan perut menggeleber

3.otot-otot perut jadi padat dan kejap

4.menghalang kemasukan angin

5.boleh dipakai sekaligus dengan bengkung lilit dania (utk hasil cepat kempis dan kemaskan balutan bengkung lilit dania).

6.dibuat daripada kain berkualiti dan berwarna ceria.

7.boleh dipakai kemana sahaja (opis,shopping,makan kat luar dok rumah dsb).

8.mudah dipakai dan ditanggalkan, terus zap(nak pakai) dan tarik jer(bila nak buka).

9.Boleh dipakai oleh anak dara,wanita lepas operate, wanita lepas bersalin, wanita yang nak kempiskan perut dan bentukkan pinggang dan lelaki yang pentingkan penjagaan perut (tak nak buncit)

10.rekaan moden dan praktikal.

11.free saiz


Harga RM60.00

Wednesday, November 22, 2006

LEXEE Herbal Pad & PantilinerLEXEE Herbal Pad & Pantiliner
dengan:
-teknologi Nano Infrared (FIR)
-Ionized
-Bauan Jasmine (bunga melur)

Keistimewaannya:

o Merawat semua masalah utama wanita
o Penjagaan dalaman wanita
o Menghindari penyakit dan fungus
o Mencegah bau yang tidak selesa
o Memulihkan sengguggut
o Merawat keputihan
o Menyedut kotoran yang tersimpan (tersekat)
o Mencegah kanser
o Membuang toksid
o Menghalang pembiakan bacteria di tempat sulit

Lexee, lebih memahami wanita-teman anda di saat amat diperlukan...
*sentiasa kering, selesa, segar dan tanpa bau yang tidak menyenangkan
*mencegah kegatalan dan jangkitan kulat
*menggalakkan peredaran darah dan melindungi kulit halus & sensitif
*memperbaiki masalah rembesan mukus dan ketakselesaan semasa haid
*ringan, tidak mudah berubah bentuk serta pengudaraan yang baik

Herba tradisional yg digabungkan dalam Lexee:

*Pudinamenyegarkan, menghilangkan kesakitan, kegatalan, mengurangkan ketidakselesaan, menyahjangkit, menghilangkan bau, melancarkan haid & peredaran darah serta mengurangkan radang dan bengkak.

*Bunga Melur menyegarkan, mententeramkan emosi dan kesakitan semasa haid serta menghapuskan bau yang kurang menyenangkan.

*Minyak Kayu Putih (Minyak Eucalyptus)Penyahjangkit & merawat jangkitan vagina (vaginitis) dengan membunuh bakteria Trichomonas Vaginalis.

*Aktinolit (Actinolite)meningkatkan fungsi sistem peranakan wanita

*Hydroxycamphane menyegarkan, mengurangkan radang dan kesakitan, bersifat antiseptik, melancarkan peredaran darah, mengatasi masalah sakit perut (senggugut) dan ketidakseimbangan hormon.

Terdapat 3 jenis Tuala Wanita Herbal LEXEE :

1) NIGHT USE -kegunaan waktu malam/heavy flow (RM12.75/10pcs)
2) DAY USE -kegunaan waktu siang/normal flow (RM10.75/10pcs)
3) PANTILINER -kegunaan harian (selain waktu haid) (RM9.25/20pcs)

IVY6 Waist Corset (BENGKUNG)


IVY6 Waist Corset
Corsets and slimming products from Ivy6 have only one aim… to make you look amazing. The quality and functionality of our products have been tried and tested by women - and men - the world over.
The range of products you're about to discover is the fast, quick and simple way in looking you best. Of course, don't just take our word for it… try Ivy6 today to start looking and feeling amazing!


As a woman, a slim and firm waist is an asset. That's why we've designed this corset with the demands of today's women in mind. You'll see an instant reduction of 3-6 cm off your mid-section… plus long-term wear can help you maintain that decrease effectively. It also provides back support and helps improve your overall posture.


Wearing Instructions:

1. Fold the top and bottom of pants.

2. Alternately pull both left and right of pants until your calf.

3. Spread your legs while half-squatting.

4. Pull the pants up with your hands behind your hips.

5. Push excess fat from the thighs into to the buttock area of the pants


Price RM179.00 (OFFER!! RM165.00)

Size Available: S, M, L, XL, XXL (XXXL at RM199.00)

TUNGKU HERBA


Tungku Herba

Kegunaan:
• Melancarkan perjalanan darah
• Membuang toksin di dalam tubuh
• Menghilangkan lenguh-lenguh sendi, sakit pinggang dan sakit urat.
• Merehatkan otot-otot badan
Mempercepatkan pengaliran darah kotor pada wanita yang baru lepas bersalin dan dapat perbetulkan urat peranakan.
• Menyegar serta mewangikan tubuh badan.
• Menguatkan antibodi badan dalam mencegah pelbagai jenis penyakit.
• Menghilangkan kebas-kebas pada anggota badan yang lenguh.
• Sesuai untuk kegunaan pelbagai peringkat umur samada lelaki atau wanita.


Cara penggunaan: Spray atau renjiskan air pada tungku. Kukus /stim selama 5-10 minit. Setelah digunakan, biarkan sejuk pada suhu bilik, dan simpan dalam bekas kedap udara atau plastik yang diikat kemas, simpan dalam peti sejuk. Boleh digunakan selama 4-5 bulan jika digunakan sekali setiap satu atau dua hari.


Harga RM28.00

VELFORM SAUNA BELT


VELFORM SAUNA BELT
The most Faster & Effective way to loses weight

Details Product name : Velform Sauna Belt
Condition : New
Normal Price : (RM158.00 ~ RM200.00)

Instant weight and measurement loss!

Sweat away unwanted fat, eliminate cellulite, lose weight and ease muscle pain, all while sitting in the comfort of your own home.

The Velform Sauna belt focuses the sauna heat on the most problematic body parts to help flush out and eliminate toxins.This portable sauna is great for the abdomen, waist, back and hips.

Just apply the Velform Sauna belt around the chosen body part and let the belt do all the work. It will stay firmly in place with the secure Velcro attachment.After using the sauna belt, your metabolism will be enhanced and the pounds will just melt away.

Includes:
- Flexible belt in one size fits all with secure fastening system
- Multi-Level remote control- Instruction guide
- Tape measure
- Diet

Price RM128.00 (OFFER!! RM98.00)

PHYTO FIBER-Cegah Perut Buncit


PHYTO FIBER diperbuat dari Rosselle, Oat, Hawthorn Berry, Psyllium Husk, Enzim Buah-buahan dan Fruktosa.

PHYTO FIBER adalah minuman diet dan dapat membantu menyingkirkan toksin, melangsingkan badan, mengempiskan perut, mengatasi masalah sembelit, menanggalkan najis terlonggok dan menggebukan kulit serta awet muda.

PHYTO FIBER dirumus khas untuk :-

* menanggalkan najis terlonggok

* mengatasi masalah sembelit

* memperbaiki sistem penghadaman

* merendahkan kolestrol buruk darah

* menstabilkan glukos darah

* mengawal perasaan ingin makan

* mengurangkan berat badan

* meramping dan melangsingkan badan

* memperbaiki corak tidur

* memperbaiki keadaan kulit

* menyingkirkan toksin terkumpul dalam badan

* memperbaiki daya pemikiran dan tumpuan

* memperbaiki sistem imunisasi

* mencegah kanser

* mencegah masalah kesihatan kronik

* melegakan kesakitan badan

* memperkukuhkan organ dan awet muda

* mengekalkan kesegaran dan sentiasa bertenaga


Cara pengambilan :

Untuk penjagaan kesihatan :-

1 peket ~ sebelum makan tengahari atau sebelum tidur.


Untuk Kesan Langsing:-

1 peket ~ sebelum makan tengahari , 1 peket ~ sebelum makan malam


Cara hidangan :-

Tuang satu pek Phyto Fiber ke dalam Shaker ~ 200-300ml air sejuk. Bancuh dan minum dengan segera. JANGAN gunakan air suam atau air panas!! Khasiat akan hilang

Boleh juga di campurkan dgn jus buah2an.

Phyto Fiber telah menerima Sijil Pengesahan Halal daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia ( JAKIM ).


Harga Sekotak (15 sachets) RM85.00 (OFFER!! RM78.00)

Tuesday, November 21, 2006

SET BERSALIN LEESA FORMULA


Set bersalin lengkap LESSA FORMULA, eksklusif dan istimewa kerana:-
- diformulakan mengikut tradisi dan budaya masyarakat Malaysia yang mempercayai khasiat dan keberkesanan ikan haruan, halia dan herba-herba Malaysia.
- Sgt praktikal kerana ia memberi penjagaan menyeluruh kesihatan dalaman dan kecantikan luaran wanita lepas bersalin

TABLET HARUAN OMEGA
Ikan haruan mengandungi semua jenis asid amino dan asid lemak yang penting dalam kolagen kulit manusia untuk proses menyembuhkan luka luar dan dalam terutama luka akibat proses bersalin. Dari segi terma perubatan, ikan haruan mempunyai asid arachidonik. Ia akan bergabung dengan asid amino, alanine, proline, argine, serine, leucine dan phenylalanine. Kesemuanya bergabung untuk membantu polypeptide yang bertanggungjawab menyembuh penyakit dan luka.
Kegunaan :
Mempercepatkan penyembuhan luka luar dan dalam (terutamanya wanita yang bersalin secara caesarian atau pembedahan.
Melegakan luka-luka kecil atau luka jahitan faraj akibat melahirkan
Mengandungi semua jenis asid amino dan asid lemak yang penting dalam kolagen kulit manusia
Boleh diambil bukan yanya untuk wanita lepas bersalin, malah kanak-kanak, wanita atau lelaki untuk kesihatan badan terutama untuk luka-luka dan selepas pembedahan.
TABLET PRAWAN
Tablet ibu bersalin yang berperanan seperti ubat periuk ini diformulakan dari herba-herba terpilih Malaysia bagi merawat, memelihara dan memberi ketahanan tubuh badan wanita, terutama selepas melahirkan. Ia berupaya membantu menyiatkan rahim dan sistem dalaman wanita, seterusnya mengembalikan rahsia kewanitaan seperti seorang perawan.
Kandungan :
Akar pokok teja lawang (Cinnamomm inners) Digunakan secara traditional oleh orang melayu sebagai ubat periuk menguatkan rahim seleas bersalin, selain daripada untuk menyembuhkan demam dn penawar racun, lenguh tulang dan menambakan tenaga badan.
Au malam/petai jawa (phyllgathis rotundifolia) Banyak diamalkan oleh wanita bersain dahulu kala untuk mencuci dan melancarkan perjalanan darah selain untukk mnenyegarkan badan dan mengurangkan demam.
Daun keman/ semalu (mimosa pudica) Banyak digunakan secaa tradisi untuk membersihakndarah, melegakan senggugut, melawaskan pembuangan air kecil disamping mengubati batuk, demam dan skit kepala.
Akar serapat (parameria polyneura) Berfungsi mengecutkan dan menyihatkan peranakan selepas bersalin dan mencegah masalah meroyan.
Pinang kotai (agelaea wallichii) Sering digunakan pada zaman dahulu untuk menambah tenga dan menghlangkan pucat dimuka kepada ibu-ibu bersalin. Ia juga berkesan untuk mengatasi sengal sendi dan bisa tulang.
Kegunaan : Menguatkan rahim dan mengecutkan kembali; saluran peranakan; Mencuci darah dan melancarkan perjalanan darah nifas; Melegakan masalah senggugut, melawaskam pembuangan air; Mengubati sakit kepala; Mencegah masalah meroyan; Menambah tenaga dan menghilangkan muka pucat selepas bersalin; Menghilangkan sengal sendi dan bisa tulang; Juga sesuai untuk kegunaan harian semua wanita walaupun bukan dalam pantang.
GINGER CONFINE CREAM
Krim sapuan dari ekstrak semulajadi halia ini adalah formula ekslusif ConfineMum Leesa Formula. Ia dirumus untuk memberikan kebaikan kepada ramai, terutama wanita dalam pantang berdasarkan amalan penggunaan dan kebudayaan masyarakat malaysia.
Kegunaan : Membuang angin dalam badan; Mencegah angin dari memasuki badan; Menjana haba dan memberi kehangatan pada badan; Mencari dan melancarkan perjalana darah; Memudahkan pencernaan kerana halia yang bersifat karminatif; dapat melawan gejala angin dan membantu pencernaan,
Digunakan oleh ahli perubatan Greek purba untuk mengubati lumpuh yang berpunca dari ketidak seimbangann lendir dalam badan Perubatan arab dahulu kala menggunakan halia sebabgai ubat perangsang nafsu dan mengubati penyakit gout. Digunakan secara traditional untuk mencegah dariapda pening ketika dan selepas mengandung serta mabuk ketika dalam perjalanan darat atau laut Boleh digunakan oleh kanak-kanak, lelaki dan wanita biasa yang tida berpantang untuk mendapat semua kebaikan diatas
BODY CONTOUR GEL
Gel pelangsing terbaik dipasaran, dirumus dari 7 jenis tumbuhan yg sangat berkesan untuk memecahkan lemak dan selulit. Ia disapu sebelum berbengkung bagi mempercepatkan pembakaran lemak dan selulit di kawsan perut bagi merampingkan kembali badan.
Kandungan:
Ekstrak barli : mengurangkan kerengsaan, menguatkan tisu kulit;
Ekstrak ivy : membantu memecahkan lemak pada asid badan;
Butcherbroom : mengaktifkan sistem peredaran mikro dan anti radang;
Mushroom : memperbaiki sistem peredaran mikro kulit;
Sweet clover : menggalakkan proses awet muda;
Lady’s thistle : menggalakkan pembentukan sel baru;
Lemon : membantu menegangkan kulit dan otot;
Kegunaan: Disapu di perut, pinggang, punggung dan peha sebelum memakai bengkung untuk memecahkan dan membakar lemak, selulit dan lendir yang bertakung di bawah lapisan kulit. Bertindak menegangkan kulit dan otot serta melembutkan kulit Mengurangkan kerengsaan serta menguatkan tisu dan kulit Memperbaiki sistem peredaran mikro kulit
Kegunaan: Disapu di perut, pinggang, punggung dan peha selepas mandi pagi dan petang sebelum memakai bengkung Tidak perlu digosok lama semasa memakai seperti kebanyakan gel lain kerana ia tidak melekit dan mudah meresap Cuci tangan sebaik selepas menyapu gel ini untuk mengelakkan kepanasan yang melekat pada bahagian badan lain. Sesuai juga untuk semua lelaki dan wanita yang tidak berpantang yang ingin mengempiskan perut dan merampingkan pinggang.
BENGKUNG CORRECTUER
Dibuat cari kain belacu yang tebal tetapi lembut dan selsa dipakai. Dipotong dah dijahit dengan baik sehingga terasa amat selesa dipakai dan terletak kejap di badan, tanpa masalah ia menaik.
MINYAK TELON
Digunakan secara tradisional untuk mencegah kemasukan angin, melegakan kembung perut serta member rasa hangat kepada perut bayi.
Cara penggunaan :

* Sapukan 5-10 titik pada dada, perut, pinggang dan telapak kaki bayi * boleh dipakai bila-bila masa terutama selepas mandi dan bila udara sejuk * Disapu di waktu malam sebelum tidur untuk mengurangkan gejala kencing malam * Jika bayi kembung atau senak, sapu di bawah lutut hingga kaki serta pusat untuk mempercepatkan penyembuhan. * Untuk kegunaan luar sahaja
Harga set : RM350 (dgn bengkung & tungku herba)

Set Bersalin ini boleh di beli secara berasingan.

Pakej Ammy 60-Set Bersalin Sendayu TinggiPakej Ammy 60 Days merupakan produk lengkap bagi ibu-ibu selepas bersalin semasa tempoh berpantang. Kini didatangkan dengan pakej terbaru yang disediakan bersama kotak Ammy 60 Days yang cantik dan menarik. Mempunyai 11 produk penjagaan yang menyeluruh bagi ibu bersalin dari hujung rambut kehujung kaki bagi menjamin kesihatan dalaman dan luaran. la terdiri daripada 2 bahagian penjagaan iaitu dalaman dan luaran (turut disertakan risalah penerangan terperinci).
Amalkan Ammy 60 Days Sendayu Tinggi dari hari ke 60 selepas bersalin untuk membantu mengambalikan kecantikan tubuh badan seperti sebelum bersalin. bagi mendapatkan bentuk badan asal seperti sebelum bersalin gunakan Ammy Corset, bengkung Sendayu Tinggi.


Ammy Sixty Days (1-10 hari) Produk ini dirumus khusus untuk membantu mengelakkan ibu mendapat bentan atau terkena angin/darah meroyan ketika berpantang. Ia dirumus khas untuk membuang dan menghalang angin dari memasuki tubuh. Tubuh ibu akan sentiasa berpeluh selain mengembalikan tenaga agar tidak lemah dan pucat. Ia dirumus khas untuk membersihkan darah beku atau nifas bagi melancarkan darah tanpa rasa rengat atau sakit.
Ammy Sixty Days (11-20 hari) Memberikan ibu tenaga, memperbanyakkan dan melancarkan air susu serta membaikpulih luka dalaman tubuh.
Ammy Sixty Days (21-30 hari) Merapatkan otot-otot rahim dan tulang punggung selain membaikpulih luka dalaman setelah bersalin. Selain itu,ia memberikan ibu tenaga dan menambah darah.
Ammy Sixty Days (31-40 hari) Ubatan herba ini dirumus untuk membantu merehatkan otot rahim, menambahkan darah selain memberikan ibu tenaga. ia juga mampu membaikpulih luka dalaman dan mengecutkan rahim untuk kembali seperti asal. Pada waktu ini, ia juga bertindak mengembalikan bentuk badan kepada kecantikan asal. Malah pada minggu ini juga ia menggiatkan hormon wanita untuk bersedia melakukan hubungan seksual selepas berpantang.
Ammy Sixty Days (41-50 hari) Pada hari-hari terakhir berpantang, ubatan herba ini bertindak sebagai penjagaan khusus untuk rahim. Selain itu, mengekalkan otot vagina seperti sebelum melahirkan anak. Malah ia juga, bertindak sebagai kosmetik untuk menyerikan kecantikan ibu dari dalam.
Ammy Sixty Days (51-60 hari) Selepas habis berpantang selama 44 hari, penggunaan pada minggu terakhir ini membentuk kesempurnaan luaran dan dalaman tubuh. Badan akan kelihatan segar, bertenaga dan memberi keyakinan kepada wanita untuk terus menjalani alam rumahtangga tanpa rasa was-was.
Ammy Heat Minyak panas berwarna hijau ini diperbuat daripada ekstrak rumpai laut dan daun jemujur. Ammy heat akan digunakan bersama Ammy Massage ketika diurut. Ia membantu mencegah badan dimasuki angin, memanaskan badan, mengurangkan sengal tubuh dan mencegah sakit sendi. Untuk keselesaan boleh disapu pada betis dan tapak kaki sebelum memakai stokin yang bertujuan melancarkan peredaran darah ke seluruh badan.
Ammy Massage (minyak urut untuk ibu) Selepas bersalin, seluruh tubuh badan akan mengalami kesakitan. Ini adalah proses biasa bagi ibu yang baru bersalin kerana tenaga yang banyak diperlukan ketika meneran. Minyak ini sangat baik untuk ibu kerana sewaktu diurut ia dapat melegakan ketegangan otot, membetulkan urat-urat, menghalang badan dari dimasuki angin serta menghaluskan kulit. Selain itu ia mampu membantu melancarkan perjalanan darah, menjauhkan meroyan, mengurangkan sembab tubuh dan memanaskan badan.
Oil of Telon (minyak bayi) Bukan sebarangan minyak tapi ia diperbuat daripada herba terpilih. Minyak ini tidak panas sebaliknya sesuai digunakan oleh bayi. Keberkesanannya juga sangat mujarab, antaranya mampu mengatasi masalah kembung perut, selsema, melegakan batuk dan kahak (untuk sapuan luaran saja).
Tummy Tone Ubatan herba berbentuk serbuk halus yang terdiri daripada akar laut, kulit kuning dan buah kedeka ini dirumus khusus untuk mengatasi masalah perut mengelambir, buncit dan rekahan terutama dibahagian perut dan peha ketika mengandung. Disamping itu ia juga bertindak untuk mengecutkan otot luaran perut.
PERHATIAN! Bagi kulit yang sensitif, sapu tipis sahaja dan biar ia kering. (Satu sudu tummy tone tambah 2 sudu serbuk kacang hijau atau serbuk tepung beras)
Body Tone diperbuat khusus daripada herba unik. Antaranya buah cermai, kayu cendana dan kulit kuning yang dirumus khusus untuk mengembalikan kecantikan asal tubuh dengan mengelakkan sembab, mencegah dari angin masuk ke tubuh dan kulit berkedut selepas bersalin. PERHATIAN! Bagi kulit yang sensitif, sapu tipis sahaja.

Bengkung : RM40.00 (SOLD SEPARATELY)

Harga Set RM386.00

ANGGUN-Penjagaan Semulajadi Kecantikan Sejati


Minuman Campuran Botanikal ANGGUN. PENJAGAAN SEMULAJADI KECANTIKAN SEJATI.

Apa Itu Anggun?

Minuman campuran botanikal yg dirumuskan dari beberapa jenis herba tropika terpilih yg bermutu tinggi amat sesuai utk mengembalikan bentuk badan yg sesuai.

Bahan-bahannya:

Apple Cider Vinegar, Manjakani, Senna Mekah, Pati Noni, Pati Kurma, Habbatus Sauda & Vitamin C.

Cara Pemakanan:

Ambil 1 sudu besar 1/2 jam sebelum setiap kali mengambil makanan utama i.e. b4 breakfast, lunch & dinner

Tempoh keberkesanan:

Dgn disiplin yg baik, dlm masa 4 minggu anda akan mula menurunkan berat badan, setelah lemak2 terkumpul dinyahkan

BAGAIMANA ANGGUN BERTINDAK?
Penemuan baru dgn 6 cara, membantu badan anda menyingkirkan lemak dgn berkesan dan selamat
 • THERMOGENIC - MEMBAKAR DAN MEMECAHKAN SEL LEMAK

 • LIPOTROPIC - MENGIKAT KETAT MOLEKUL LEMAK DLM MAKANAN

 • BLOCK CARBOHYDRATES - MENGHALANG PENGURAIAN KARBOHIDRAT YANG BERLEBIHAN

 • REDUCE STARCTH CONVERSION-MENGURANGKAN PENUKARAN MAKANAN KEPADA KANJI

 • BLOCK SUGAR CRAVIBG-MENGHALANG KELAPARAN MANISAN

 • NUTRITION COMPLEX - MEMASTIKAN AGAR BADAN ANDA MENDAPAT NUTRISI DAN KHASIAT SEMASA PENURUNAN BERAT BADAN
Kandungan: 250ml

Harga sebotol: RM35.00

Nu Age-Kesihatan & Awet Muda


Nu Age adalah makanan berfungsi yang menakjubkan untuk awet muda dan juga untuk membina kesihatan serta membantu merawat masalah/ penyakit. Berikut adalah di antara kesan awet muda yang boleh diperolehi dari penggunaan Nuage:-
* Mencegah Penuaan
* Menggebukan, menghaluskan, melicinkan, menegangkan, melembabkan dan menganjalkan kulit
* Mencerahkan lebam (bawah mata)
* Mengatasi masalah pori-pori terbuka
* Mengatasi masalah bibir mudah pecah
* Mengatasi masalah kuku mudah pecah
* Mengatasi masalah jeragat (hormon tidak stabil)
* Mengatasi masalah kutil (hormon tidak stabil)
* Mengatasi masalah kulit tangan & kaki pecah
* Membantu memecahkan Lemak badan
* Membantu masalah jerawat
* Mengawal/ membentuk bentuk badan
* Menghilangkan kedut (anti-kedut)

Berikut adalah di antara kesan kesihatan yang boleh didapati dari penggunaan Nuage:
# Membongkar toksin dalam tubuh
# Peningkatan daya ingatan
# Membantu proses penghadaman
# Memulihkan daya tidur
# Membantu merawat buasir
# Mengawal darah tinggi
# Mengatasi masalah senggugut
# Mengatasi masalah kencing tidak tus
# Meningkatkan Stamina
# Membantu/merawat masalah gastric
# Merawat masalah Migrain
# Membantu memulihkan luka (luar dan dalam tubuh)
# Merawat masalah jantung berlubang dan lemah jantung
# Merawat masalah Hepatitis A dan B
# Merawat kencing manis
# Merawat masalah kerap keguguran
# Merawat masalah kerap kena bisul
# Merawat masalah kurang nafsu seks
# Membersih dan membina kolon/usus
# Membina, membersih & melancarkan peredaran darah
# Mengatasi masalah haid tidak teratur
# Merawat masalah ulser
# Mengawal/ melambatkan proses Menopause
# Mengatasi masalah bias-bisa tulang (betis)
# Merawat masalah berak berdarah
# Merawat masalah batu karang
# Meningkatkan system imunisasi tubuh

Cara pengambilan : Untuk kesan terbaik, 15-20 minit pada waktu pagi sebelum sarapan, just masukkan satu sachet kedalam mulut dan KEMAM or biarkan dia larut dan telan pelan2, after 20 mins, minum segelas penuh air kosong/suam atau jus buah-buahan. Rasanya macam glucolin grape tu.

Harga: RM78.00 (OFFER!! RM75.00)

Aura Seri - Bangkitkan Aura Anda


Aura Seri ialah adunan minyak aroma pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan Tenaga Alam semesta, tenaga kristal, tenaga garam kristal dan tenaga bunga emas. Ia mampu membangkitkan aura anda dalam tempoh paling singkat dan mudah.


Hanya setitis untuk alami untuk mandian kerohanian yang menakjubkan adalah menyamai kekuatan mandi bunga yang mampu membersihkan aura anda yang kotor, busuk, bocor, panas, kusam serta tidak bermaya yang menyebabkan wajah anda suram, pucat, tiada seri, kurang keyakinan diri, malang asyik menimpa diri, murung, stress serta kurang diminati.


Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersihkan serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikan seri diwajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari


Harga: RM68.00

Herba Dara Semula

HERBA DARA SEMULA
KANDUNGANNYA:

 • Serapat
 • Daun tutup bumi
 • Habatusauda

 • Akar semalu

 • Kacip fatimah

 • Jintan Hitam


Khasiat utama herba Dara Semula adalah untuk :

 • membetulkan perjalanan darah

 • menambah kecergasan

 • membuang angin

 • menaikkan seri wajah dan menambahkan tenaga.

Bagi wanita berkahwin pula fungsinya untuk :

 • mengecutkan peranakan

 • menetapkan kedudukan rahim

 • menghilangkan senggugut

 • keputihan dan menambah tenaga batin.


Manakala bagi wanita yang menghadapi masalah kurang nafsu seks juga boleh diatasi dengan herba ini. Jintan hitam yang terkandung dalam herba ini dipercayai boleh merangsang keinginan seks yang sudah kembali dingin.

Selain itu, ia juga bertindak untuk mengetatkan otot-otot faraj supaya kembali dara seperti kebanyakkan isteri inginkan kerana ia mengandungi kayu serapat. Ianya selamat untuk diamalkan. Ramai telah menikmati hasilnya.


Cara Pengambilan: Untuk wanita yang tidak mempunyai masalah hanya perlu mengambilnya satu kapsul sehari. Jika masalah kronik disyorkan dua kapsul sehari pagi dan malam.
Selain itu herba Dara Semula ini juga tidak boleh dilangkah.
Bagi wanita yang menghadapi masalah hamil juga boleh mengamalkannya. Ada yang telah sembilan tahun tidak mempunyai cahayamata, apabila mengambil herba Dara Semula terus mengandung. Namun demikian herba ini tidak boleh diambil selama tempoh kehamilan.


Testimoni
1) Kembali Yakin Saya belum berkahwin tetapi sudah beberapa kali menggugurkan anak. Saya semakin risau kerana tarikh perkahwinan semakin dekat. Ini perkahwinan pertama saya. Saya menyesali keterlanjuran saya dan tidak mahu terus keciwa apatah lagi mengeciwakan bakal suami saya. Sehinggalah diperkenalkan oleh sahabat saya supaya mencuba DS. Saya berpuasa sehingga selamat diijab Kabul. Malam Pertama adalah saat paling mendebarkan. Saya terkejut dengan kehebatan DS. Saya melepasi malam pertama saya dengan perasaan terharu dan cukup menegmbirakan. Alhamdulillah, kini saya semakin yakin dengan diri saya…
2) DS Kembalikan Kesuburan Saya sudah berkahwin selama 5 tahun tetapi tidak mendapat zuriat. Bermacam-macam kaedah sudah dicuba namun tidak menampakkan hasil. Suami saya cukup penyabar dan terus berusaha. Selepas diperkenalkan oleh sepupu saya, saya terus menggunakan DS, tapi tidak mengharap apa-apa seperti yang saya lakukan sebelum ini. Selang 3 bulan berlaku perubahan dalam diri saya. Saya didapati hamil… Kini saya sedang mengandung anak yang ketiga.


Harga:RM32.00 (mengandungi 31 kapsul )

Maharani-Khazanah Bernilai Untuk Wanita


Herba Maharani

Khazanah Bernilai untuk Kesihatan dan Kecantikan
Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya.


Fungsi-fungsi:


 • Melancarkan peredaran darah

 • Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah ketidaksesuaian semasa tempoh haid

 • Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan

 • Meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan

 • Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda

 • Menyuburkan badan selepas bersalin

Testimoni


nk share citer...2 hari lepas dpt call dr seseorg..dia makan maharani selepas disyorkan oleh kakak ipar dia sebab mengalami senggugut yg teruk..sehingga terpaksa ke klinik utk ambil injection utk hentikan period.dia mula makan after period, bulan posa aritu..15 biji setiap pagi (masa sahur) sempai habis sekotak. lepas raya ni..period tak datang lagi...last week dia gi check up..alhamdulillah..positif!


yang paling mengharukan...di samping nk hilangkan senggugut, rupanya dia dah 2 tahun try macam2 utk mengandung..anak yg kecik dah 9 tahun dah...mmg berita ni mengejutkan dia sekeluarga..alhamdulillah.... • PM 360010 6 pills x 5gm

 • Harga RM58.00

Soy Collagen-Rahsia Muda Jelita


Soy Collagen
Minuman berkhasiat yang diformulasikan dari gabungan Kacang Soya, Marine Collagen, Prebiotic Fibre serta bahan-bahan semulajadi yang membantu :


*memperbaiki tekstur kulit yang rosak
*mencerahkan kulit dan menggebukan kulit
*mengurangkan garis-garis halus pada wajah
*mengurangkan kesan parut dengan efektif sangat berkesan untuk memperbaiki tekstur di sekitar kawasan mata
*melembabkan bibir sekaligus mengelakkan dari terjadi kekeringan di kawasan bibir melembabkan kulit secara semulajadi, sekaligus mengawal keseimbangan sebum minyak
*memperbaiki rekahan dan kekeringan kulit terutama dibahagian tumit yang pecah/kulit kering
*mengawal kedutan kulit akibat kekurangan kolagen semulajadi tubuh kerana faktor usia/penyakit
*sesuai juga digunakan sebagai pemakanan kesihatan (diet)
*selamat digunakan oleh wanita mengandung, menyusukan & juga kanak-kanak berusia 5 tahun ke atas.


Terdapat 2 perasa iaitu perasa KACANG SOYA & CHOCOLATE


Harga: RM29.00

Monday, November 20, 2006

Bidadari DCL..Keanggunan Wanita

Bidadari – DCL

Bidadari DCL 375 ml : RM 77.00
Bidadari DCL 250 ml : RM 53.00BIDADARI adalah minuman berfungsi untuk kesihatan dan kecantikan yang dikomposisikan dengan bahan semulajadi yang mewah. Kaya dengan protien, serat, karbohidrat, dan vitamin A,B,C,D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkatkan seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan suami isteri.
Antara bahan terbaik:-
-Madu Asli
-Sirih
-Akar Serapat
-Kacip Fatimah
-Kurma
-Manjakani
-Jarum Emas
-Asam Jawa
-Daun Cekur
-Lain-lain herba terpilih

Apa istimewanya Bidadari?
-Tentunya untuk wanita (isteri) dan suami : Bidadari yang kaya dengan protein, serat, kabohidrat dan vitamin A,B,C, D dan E sangat baik untuk membina kesihatan terutamanya membina sistem rahim, meningkat seri wajah dan menjadi pemangkin kepada kenikmatan perhubungan kelamin (suami dan isteri)
- Sirih : Terbukti sangat berkesan mengatasi masalah angin dalam badan, lemah badan, serak kerongkong, mulut berbau dan lain-lain masalah mulut hidung dan lapisan dinding perut.
Sirih yang diadun dengan lain, ramuan juga akan bertindak mebantu membina rahim dan sistem peranakan.
- Kacip Fatimah : Terbukti boleh merawat buasir, penyakit dalam tulang dan sangat baik untuk perempuan lepas bersalin bertujuan mengecutkan rahim serta membantu mengetatkan faraj
- Akar Serapat
Sering digunakan secara tradisional dengan menggabungkan bersama-sama herba-herba lain (selalunya Kacip Fatimah dan lain-lain). Sangat berkesan untuk membina rahim, mengetatkan faraj dan meningkatkan sistem kemutan.
- Kurma : Kaya dengan protein, serat, vitamin A dan C, zat mineral atau galian seperti besi, kalsium, sodium dan potassium, membantu menyerap tenaga dengan segera, mencegah bengkak usus, membaiki sistem saraf, tekanan, menguatkan ingatan, meredakan tekanan darah tinggi dan meningkatkan tenaga seksual.
- Manjakani : Terbukti membantu mengatasi masalah buasir, keputihan, anti kanser dan mengetatkan faraj.
- Asam Jawa : Kandungan “Flavonoid” didalamnya bersifat anti radang dan membantu pengeluaran peluh. Asam Jawa juga membantu melangsingkan badan.
- Serai : Kandungan “CITRAL” didalamnya berkesan membantu proses pencernaan, melegakan kekejangan, ketegngan otot, sengal-sengal dan sakit kepala. Pati minyak didalam serai membantu meredakan senak dalam perut disebab angin dan membantu mengurangkan bau badan (khususnya kaki berbau).
Serai juga membantu menurunkan suhu badan sesuai untuk demam. Ia juga bersifat anti-septik. Kandungan tonik didalamnya akan merangsang sistem badan. Ianya bertindak sebagai pelali terhadap sistem saraf pusat.
- Jarum Emas : Terbukti mampu untuk meningkatkan kesihatan dan tenaga seksual.
- Daun Cekur : Sangat baik untuk wanita lepas bersalin untuk tujuan membina rahim dan untuk melangsingkan badan.

Keistimewaan Rumusan Bidadari
- Membantu masaalah keputihan
- Membantu mengatasi masaalah senggugut
- Membina rahim
- Mengecutkan rahim
- Mengecutkan otot faraj
- Menyempitkan faraj
- Menguatkan sistem kemutan
- Meningkat nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada suami semasa hubungan kelamin
- Menambahkan kolagen dalam badan
- Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
- Membantu menghilankan bau badan dan mulut
- Melegakan panas badan
- Menegangkan payudara
- Meningkatkan IQ
- Membekalkan tenaga segera
- Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan.


CARA PENGAMBILAN & PANTANG LARANG:
-2 sudu besar sebelum Makan atau Minum pagi (Anggaran 1 jam)
& 2 sudu besar sebelum tidur dan selepas makan malam (juga anggaran 1 jam)
- Hanya gunakan SUDU PLASTIK dan TIDAK SUDU BESI
-Dan JANGAN minum air SATU JAM selepas mengambil Bidadari…. selepas itu memang digalakkan mengambil banyak air putih atau mineral…

YANG TIDAK DIBENARKAN MENGAMBIL BIDADARI
a)Ketika Uzur
b)Wanita mengandung
c)Lelaki

Peringatan:
Jangan diletakkan berdekatan dengan barangan letrik kerana produk ini adalah berasaskan Homeopati