Wednesday, October 12, 2011

Kapsul Majakani Surga Wanita : Kembali Gadis

3 in 1 Majakani Surga Wanita

Harga RM35
OFFER RM30
60 Kapsul





MANJAKANI SURGA WANITA KAPSUL SURGA WANITA NRA HERB 3 DALAM 1

Kembalikan mahkota dan kesihatan anda agar kekal menawan.
Kapsul surga wanita adalah ramuan tradisional aceh yang dirumus khusus bagi wanita yang pentingkan kesihatan dalaman dan mengambil berat dalam keharmonian rumah tangga.Ianya dihasilkan dari berbagai-bagai herba yang terpilih diantaranya ialah:

manjakani,
kayu serapat,
kacip fatimah,
senameki,
jemuju dan banyak lagi

Kombinasi herba-herba yang bermutu tinggi ini telah terbukti dapat memecahkan keluhan-keluhan wanita dan mengembalikan kembali kepada bentuk asal.ianya juga dapat melembabkan dan mengaktifkan cairan semula jadi dalam vagina,secara tidak langsung menambah dan membangkitkan ghairah dan menimbulkan gerak denyutan yang istimewa ketika bersama.sehingga kedua belah pihak dapat menikmati kenikmatan yang sempurna.

Wanita yang mengamalkan penggunaan kapsul surga wanita NRA Herb secara rutin akan menemukan kembali mahkotanya
.

Khasiat dan Kegunaannya

* Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
* Menaikkan dan menegangkan bentuk punggung
* Mengempiskan perut
* Mengubati keputihan dan lendir yang berlebihan
* Menghilangkan senggugut dan melancarkan haid
* Mengubati sakit pinggang dan lenguh badan
* Menghilangkan letih dan lesu
* Menambahkan ghairah seksual
* Melambatkan proses monopause
* Merapatkan otot-otot vagina

Cara Penggunaan :

* Untuk memelihara kecantikan dan awet muda makan 2 biji sekali sehari sebelum makan

* Untuk mengubati keputihan dan lendir berlebihan atau merapatkan vagina makan 2 biji 2 kali sehari sebelum makan

* Untuk wanita lepas bersalin makan 2 biji 4 kali sehari pagi dan malam

* Campurkan 3-4 biji kapsul ke dalam 1.5liter air yang mendidih dan setelah air mjadi suam gunakan untuk mencuci vagina.



PERHATIAN
Wanita hamil tidak dibenarkan mengambil kapsul ini
Jika makan kapsul ini dan keluar lendir berlebihan itu adalah normal untuk merawat lendir berlebihan dan merawat penyakit anda

Thursday, October 6, 2011

Kayla Ori Stem Cell

Kayla Ori Stem Cell (30ml)
Harga RM162





KAYLA ORI STEM CELL adalah revolusi baru dunia kosmetik yang merupakan produk kecantikan yang baru di perkenalkan di bawah jenama KAYLA BEVERLY HILL KINI POPULAR Di pasaran antarabangsa mampu;-

1.menegang dan melembutkan kulit.
2.menghilangkan garis2 halus
3.menggalakan pertumbuhan rambut pada sel yang mati
4.anti penuaan dan kedutan
5.mencerahkan kulit menjadi sekata
6.pigmentasi(pigmentation)jeragat,jerawat
7.kulit kering
8.menghilangkan bebayang di sekitar mata

produk ini sesuai untuk semua golongan lelaki dan perempuan.
istimewanya anda tidak perlu memakai
.toner
.mostrizer
.sunblock
kerana ianya cukup lengkap hanya dengan 1 aplikasi sahaja anda bukan sahaja menjimatkan masa malah menjimatkan wang

HANYA 1 APLIKASI SAHAJA, JIMAT MASA, WAJAH JELITA, KUALITI ANTARABANGSA..

8 IN 1 ~

TAK PERLU :
~ PELEMBAP
~ PELINDUNG MATAHARI
~ UBAT JERAWAT
~ BEDAK ASAS
~ KRIM PEMUTIH
~ KRIM ANTI PENUAAN

8 KELEBIHAN ORI STEM CELL :-

* PELEMBAP
* ANTI OXIDANT
* PELINDUNG UV
* ANTI JERAWAT
* MENCERAH
* ANTI PENUAAN
* ANTI PIGMENTASI
* MERAWAT LAPISAN DASAR KULIT

SESUAI UNTUK YANG MENGALAMI :-

~ KULIT TIDAK SEKATA
~ KULIT KENDUR
~ KEDUTAN
~ PIGMENTASI
~ KULIT KERING
~ MENCERAH KULIT
~ MENCEGAH PENUAAN KULIT
~ MEMPERBAIKI SEL-SEL KULIT
~ MENGHILANGKAN BEBAYANG MATA
~ MENGURANGKAN GARIS - GARIS HALUS
~ MELEMBUTKAN KULIT
~ MENYERIKAN WAJAH
~ MERAWAT KULIT KASAR DAN SENSITIF

Wednesday, October 5, 2011

Figure - Up

FIGURE-UP
Harga Sekotak RM68

OFFER RM59
3 kotak RM168






Roselle D’tox Shape-Up Drink adalah produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.

Figure-Up merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasi masalah kegemukan.






Figure-Up adalah 100% selamat dan semulajadi. Dirumus dengan teliti mengikut Amalan Pengilang Baik (GMP) dan Halal. Mampu memberi kesan dalam masa yang anda kehendaki tanpa menahan lapar dan berpantang. Hanya perlu lebihkan minum air putih.

Figure-Up formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga yang mana merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.

Dengan rasa yang enak dan mudah larut. Figure-Up senang disediakan dengan mencampurkan kedalam secawan (120 -150 ml) air sejuk, kacau dan minum. Hanya perlu diambil 1 bungkus sehari selepas sarapan pagi. Memang menjimatkan
.

Figure-Up adalah 100% selamat dan semulajadi. Dirumus dengan teliti mengikut Amalan Pengilang Baik (GMP) dan Halal. Mampu memberi kesan dalam masa yang anda kehendaki tanpa menahan lapar dan berpantang.

Hanya perlu lebihkan minum air putih.

Sekiranya anda sedang tercari-cari produk diet, 'diet fiber' atau 'diet formula' untuk turunkan berat badan, Figure-Up adalah jawapan yang tepat. Berkesan untuk kuruskan badan tanpa risiko kegemukan semula.

Figure-Up formula hebat! Mengawal selera makan, menghalang pembentukkan lemak, mengurangkan pengambilan gula, meningkatkan kadar metabolisma dan menukarkan karbohidrat kepada tenaga yang mana merupakan 5 faktor utama di dalam pengurusan berat badan.


Bahan-bahan:

Maltodextrin

Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak.Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.


Inulin

Satu ramuan yang diperkayakan dengan fiber daripada buah-buahan. Rasa yang manis tetapi tidak diserap kedalam badan.

* Mudah dicernakan & diserap oleh tubuh badan
* Mampu menurunkan kadar lemak
* Kaya dengan serat
* Memberi rasa yang enak
* Menjaga sistem pencernaan


Roselle

Roselle, merupakan satu tumbuhan herba semulajadi - mengandungi kandungan Vitamin C yang tinggi, dianggar pada 280mg pada setiap 100gm kaliks Roselle yang telah dikeringkan. Ini menunjukkan kelebihan vitamin C yang ada pada Roselle berbanding dengan buah kismis hitam. Ia juga mengandungi vitamin-vitamin lain seperti Vitamin D, B1 dan B2.

ROSELLE terbukti kaya dengan anti oksida untuk:

* Menyegar & mengembalikan tenaga
* Menyihatkan & mencerdaskan minda
* Membantu proses pencernaan
* Membantu melancarkan pembuangan najis
* Mencantikkan kulit & awet muda
* Mengurangkan kolesterol yang berlebihan


Aloe Vera

Antara kegunaan:

* Pelembap semulajadi
* Menghilangkan kesan lemak
* Membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit


Green Tea

Teh hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat.

1) menurunkan berat badan:
ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan.

2) menurunkan tahap gula dalam darah:

3) mengatasi keracunan makanan:
teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit. Dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berlakunya keracunan makanan.

4) mencegah penyakit kanser:
pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus, paru-paru, payu dara dan penyakit jantung.


Pueraria Mirifica

Mengapa herba Pueraria mirifica juga digalakkan kepada lelaki dan wanita yang sudah berusia?

Pueraria mirifica mempunyai keunikan Phytoestrogen yang mana ia bertindak sebagai Hormon Terapi Pengganti (HRT).

Ketidakseimbangan hormon akan memberi kesan kepada setiap orang dan adalah mustahil untuk mengelakkan proses penuaan.

Tetapi sekarang ini, kajian saintifik terhadap keajaiban herba ini membuktikan ia dapat membantu melambatkan proses penuaan dan ianya juga tidak mempunyai sebarang kesan sampingan yang tidak diingini.


Cara Pengambilan

Sepeket 1 hari selepas sarapan pagi

Cara minum:

- Campurkan 1 peket ke dalam 1 cawan air masak yang sejuk
- Kacau sehingga larut dan minum
minum FU lepas sarapan. Lepas sarapan terus minum FU, tak perlu tunggu setengah jam atau minit
- jangan minum FU ketika perut kosong.
- bancuh FU dgn air biasa. Dah larut baru letak kiub ais if nak. Kalau bancuh air fridge terus, FU jd tak larut
- tak perlu shake, kacau je ngan sudu, bancuh ngan 150 ml air
- jangan bancuh FU dgn air suam2 panas or air panas, active ingredient akan rosak
- period kena stop jap FU, coz "mirifica" leh kacau flow period
- Makan makanan seimbang, healthy diet. Tak pelu kawal makan coz FU bantu utk kawal makan
- minum air masak 3-4 liter sehari
- Yang baru amik FU, kalau puasa amik FU lepas buka puasa. Sahur esoknya abiskan 1-2 liter air 0 pelan2. So siang tu tak haus sgt insyaallah
- Yang dah lama amik FU, rasa haus tu dah jadi biasa, then elok amik FU lepas sahur. Habiskan 1-2 liter air pelan2 masa sahur tu.
- Menu makan jgn skip walaupun kenyang. Mesti amik gak walau sikit utk pastikan metabolisme kita stable dan tak down. Dan nak elak dr masuk angin etc


Maklumat-maklumat Penting

Dear consumer .. PLEASE TAKE NOTE element penting bawah ni :
- semasa pengambilan FU. Make sure anda betul2 faham and ikut. If rasa tak boleh nak ikut, PLEASE jangan amik FU ...
- Amik figure up ni please make sure sangat2 amik semua menu makan utama ontime. Bekfast, lunch, dinner ONTIME. Jgn lewatkan lunch anda ke petang coz nak jama' lunch and dinner sekali huhu. Atau seumpama dengannya. FU bukan type slimming yg leh sekat2 makan bila perut minta diisi ... bukan kena less 1000 kcal sehari ... mmg different sgt. Once bila lapar, sila makan. Kuantiti makanan tu insyaallah FU akan kawal. Lam tempoh ni secara tak langsung perut kita dididk FU so tak perlu risau nnti tanpa FU cemana nak kawal coz semua dh dilentur ..
- Jika anda cuba2 menahan makan masa amik FU, tak mustahil anda leh kena gastrik huhu .. so PLEASE ... Jangan sekali2 menyekat makan anda sehingga sakit perut.
- And PLEASE .. if betul2 nak amik FU make sure ikut bawah panduan disertakan di bawah:-

- air 3 liter sehari lebih2 lagi 1st stage pengambilan FU. Kalau kurang mcam2 leh jadi huhu

- sebolehnya elakkan sources luar yg contain caffein such as koko, kopi, coklat, teh, teh hijau, nescafe, air gas, pil sakit pale, pil jaga, pil tahan sakit. Coz tak nak berlaku simptom overdose caffein .. rasa debar tu ... Stengah body mmg takleh terima langsung caffein tau, amik yg low dosage pun dia leh jadi debar

- jangan sekali2 amik FU ketika perut kosong

- period stop FU. Yg lagi baik betul2 suci baru mula FU coz tak nak berlaku period 2x sebulan. If not now later dia akan jadi kucar kacir gak

- yg gastrik, asal lapar je please makan. Jangan tahan2. Mmg pelik sikit yg gastrik akan rasa lg kerap nak makan tp dont worry semua tu kesan FU utk turunkan berat mengikut type body masing2

- jangan sekali2 amik 2 produk slimming type minum serentak. Lebih2 lagi yang mengandungi ingredient yg sama .. Tak nak jd overdose yg leh sebabkan macam2 kesan such as debar tadi and etc .. Yang lain ingredient lagi la tak galak coz kedua produk bertindak melalui 2 cara yg amat2 berlainan

- rasa kenyang and lapar akan silih berganti sepanjang amik FU. Once bila lapar jgn tahan makan smp pedih perut. Yg lebih baik makan kerap kuantiti sikit. Bila kenyang lak make sure 3 menu utama jgn sekali2 tinggal walau kenyang tahap gaban sekalipun. Tanpa anda sedari, anda leh pedih perut juga tau or menggigil walaupun rasa lapar tu takde

- bfeed mom (ibu menyusukan bayi), tiada galakan utk amik FU. If nak try juga mmg ramai yg ok no problem. Tapi kena make sure sangat2 air WAJIB 3-4 liter sehari. If kurang baby leh demam etc .. Makan jgn tinggal, if skip susu leh cair/kurang. Sebaiknya utk permulaan amik FU, elok selang2. Selang 2-3 hari sekali amik sepeket ... If rasa tak boleh nak ikut cadangan ni, bfeed mom better jangan amik FU

TESTIMONI

Norhayati
hye sume..name saye norhayati kamarudin..boleh panggil saye yat..saye berusia 24tahun pada 23 nov ni..tujuan saye buat blog ni sebab nak share ngan anda semua tentang kehebatan FIGURE UP..dulu saye sering rase rendah diri dan malu sebab badan saye berisi..saye pernah menangis teruk sebab bapa sedara saye cakap saye gemuk..for ur infomation..saye ni sensitif gile bile org cakap sal berat badan atau pun bandingkan badan saye dengan org lain yg ala2 model..macam2 saye dh cube lakukan untuk kurangkan berat badan..pernah x makan nasi sebulan..memang berhasil..tp sementara jew..berat saye 64kg dan tinggi 161cm..kirenye chubby la saye ni..sehingga saye bertemu dengan FIGURE UP..saye mula jatuh cinta..thanx to my fwen ADURA,yang memperkenalkan saye dengan produk ni..memang benar2 berkesan..saye dh dpt kurangkan 4kg dlm mase 30 hari..memang berbaloi.
FIGURE UP adalah sejenis minuman yang rasenye seakan2 rebena..mudah dibuat..hanye bancuh dengan air sejuk..diambil selepas breakfast..insya'allah anda pasti akan rase perubahan..terutama sekali pade bahagian peha..kalo sesiape yg gemok air cam saye die akan terase longgar bile pakai baju even kalo timbang berat xturun....saye ni student nurse..dulu sebelum ambil FIGURE UP,uniform saye ketat2..lps saye mengamalkan FIGURE UP, saye dapati uniform saye longgar..dan ade rakan2 tego ckp sy nampak kurus..terutama rakan2 yg dh lame x jumpe..saye akan teruskan pengamalan FIGURE UP ni hingga saye dapat berat badan yg saye inginkan iaitu 55kg...so..ape lagi d tunggu.


Mira
hai..semua…saya mira berumur 22 tahun. Saya telah menggunakan produk Figure-Up selama 15 hari. Berat saya telah berkurangan sebanyak 4 kilo. Saya amat berpuas hati dengan produk ini tanpa ada kesan-kesan sampingan seperti pening dan letih. Malah saya rasa bertenaga dan hanya mengambil sedikit makanan.Selepas ini saya akan teruskan mengambil Figure-Up sehingga berat saya ideal dengan ketinggian.


Atikah (Nilai)
Saya start mencuba produk ini selepas hari raya, setelah di perkenalkan oleh abang saya. Apa yang membuat saya tertarik pada produk ini ialah rasanya yang sedap dan mudah disediakan. Berat asal saya 58kg setelah makan 3 kotak berat ideal saya sekarang ialah 48kg. Selain daripada penurunan berat badan, kulit saya menjadi tegang dan halus

Zirana 3 in 1 (Bamboo Charcoal)

Zirana 3 in 1 (Bamboo Charcoal)
Harga Asal RM150
♥ PROMOSI PENGENALAN PRODUK TERBARU ZIRANA BAMBOO CHARCOAL 3 IN 1 ♥
HANYA RM110





TERBARU ZIRANA BAMBOO 3 IN 1 CHARCOAL SLIMMING SUIT IR pengeluaran terbaru dari pulp buluh. Berkualiti tinggi. Siri bentuk kompak Zirana nanoteknologi. Terbuat dari pulp buluh, kain halus nanometer grade A mengangkat tubuh.

Piece of mineral dalam kemeja. Angkatan rebound lebih tinggi dari biasanya.

Ianya mempunyai banyak kebaikan seperti:
- Far Infrared
- Memperbaiki peredaran darah
- Mempercepatkan metabolisme
- Membakar lemak berlebihan
- Mengurangkan bau badan
- Kain TANPA Kuman
- Perlangsingan bdn & Mengempiskan perut

1 set TERDIRI DARIPADA:-

1. BAJU UNTUK mengangkat payudara panjang dari pinggul
2. Sepasang seluar pendek untuk berat badan 40-90 kg.
3. Waist Trimmer

KELEBIHAN SET TERBARU ZIRANA BAMBOO 3 IN 1 CHARCOAL SLIMMING SUIT IR TERDAPAT :-

1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (camisol)- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.

2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PERUT, PINGGANG DAN PINGGUL (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping. mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.

3) WAIST TRIMMER

- Sangat elastik
- Fabrik anti bakteria
- Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
- Gelombang magnetik
- Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 40kg hingga 90kg


BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?

* MULAKAN DARIPADA ATAS SARUNG KE BADAN
*PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK DAPATKAN KESAN YG CEPAT
* MINUM AIR BANYAK UNTUK MENDAPATKAN KESAN YG LEBIH BAIK
* BASUH PADA WAKTU MALAM, JIKA DIGUNA SIANG HARI.

Wednesday, August 3, 2011

D' Apple Fiber

D'Apple Fiber (Collagen + Stem Cell)
Harga RM69.90
OFFER RM62
(15 sachets x 10gm)





D’Apple Fiber (Collagen + Stemcell) : Produk Perlangsingan Diri – Penyelesaian masalah perut buncit / sembelit lelaki dan wanita.

D’Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D’Apple Fiber kaya dengan serat. Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas tanpa cirit-birit. Produk ini hasil penyelidikan yang terbukti dapat membantu mengatasi masalah perut buncit dan sembelit tidak kira lelaki mahupun wanita
.

D’Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D’Apple Fiber kaya dengan serat. Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas tanpa cirit-birit




Apa kata pengguna lain D'Apple Fiber

Siti - Selepas kelahiran kedua,saya mengalami masalah perut buncit, Ianya membuatkan saya tidak selesa. Kini setelah pengambilan D'Apple Fiber pembuangan saya semakin lancar yang mana lemak yang lama dan baru diserap oleh D'Apple Fiber. Pembuangan lemak minyak dan kolestrol dibuang sewaktu pembuangan air besar yang lawas. Saya membuang lebih pada sekali.Kini perut saya semakin kempis dan ramping. Saya boleh mengayakan pelbagai fesyen baju yang berfesyen

Nisa - berusia 41 tahun,gelisah kerana mengalami masalah perut buncit. Walaupun dia bukan daripada kalangan wanita yang bertubuh gemuk, tapi masalah perut buncit membuatkan Nisa rasa tidak selesa dan kurang menarik.

Bagi menutup perut yang buncit, Nisa memakai pakaian yang longgar. Sehingga bertemu dengan produk D'Apple Fiber yang membantu mengatasi masalah Nisa. Semakin hari lemak semakin hilang dan perut nisa yang buncit semakin susut.

Pada awal pengambilan produk ini, Nisa tahu yang perut buncit bukan mudah menjadi kempis dalam sekelip mata. Tetapi tidak salah jika mencuba dan beliau mengambil D'Apple Fiber selepas makan malam yang dibancuh dengan segelas air sejuk biasa(atau shake).

Esoknya saya melalui pembuangan yang lawas. Setiap kali makan makanan yang berlemak pasti akan diserap buang oleh serat D'Apple Fiber. Malahan campuran bahan kolagen yang ada membuatkan kulit badan tidak berkedut dan menggelebeh lembik selepas perut kempis.


Kesan setelah pengambilan D’Apple fiber :
Selepas 1-5 hari...
1.Sewaktu pembuangan najis banyak(mungkin berbau busuk dan bewarna hitam)
2.Pembuangan lebih dari sekali (2 atau 3kali)
3.Kerap kali terkentut mengeluarkan angin-Masalah sembelit bertambah baik

Selepas 15 hari...
1.Toksik semakin berkurangan
2.Lemak yang tak diperlukan semakin terbuang
3.Perut semakin kurang buncit dan badan semakin langsing


Cara Penggunaan D'Apple Fiber:
Bancuh dan goncang/kacau dengan air sejuk biasa dan diminum selepas makan.

Zirana 2 in1 Bamboo Charcoal

Zirana 2 in 1 Bamboo Charcoal Slimming
Harga Asal RM150
OFFER RM120



Set ini diperbuat dari fabrik yang menggabungkan arang buluh (bamboo charcoal) dengan perak menggunakan nanoteknologi.
Ianya mempunyai banyak kebaikan seperti:
- Memperbaiki peredaran darah
- Mempercepatkan metabolisme
- Membakar lemak berlebihan
- Mengurangkan bau badan

Kelebihannya ialah:
- Sangat elastik
- Fabrik anti bakteria
- Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
- Gelombang magnetik
- Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 40kg hingga 90kg.

Set ini terdiri dari:
- Set Pembentukan Kontur Payudara (Camisol) Untuk melangsingkan tubuh dan memberi struktur payudara yang lebih menarik
- Set Pembentukan Kontur Pinggang dan Abdomen (Short Pants) Mengurangkan saiz pinggang dan seterusnya menjadikan bahagian abdomen kelihatan lebih kempis.

BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?
* MULAKAN DARIPADA ATAS SARUNG KE BADAN
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK DAPATKAN KESAN YG CEPAT
* MINUM AIR BANYAK UNTUK MENDAPATKAN KESAN YG LEBIH BAIK
* BASUH PADA WAKTU MALAM, JIKA DIGUNA SIANG HARI
.

Zirana 5 in 1

Zirana 5 in 1 Infrared Slimming
Harga Asal RM120
OFFER RM90









Set ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Teknologi pembuatan ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET adalah yang terbaik kerana gabungan pakar-pakar perubatan dan kecantikan Japan.
Fabrik yang terhasil adalah berteknologi tinggi dan canggih.

ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET telah di tenun sulam bersama-sama Sinar InfraMerah Jarak Jauh atau Far Infra Red Rays.

KEISTIMEWAAN FIR (FAR INFRA-RED)
•Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.
•Meningkatkan kadar metabolism.
•Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
•Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
•Mengeluarkan peluh asid.
•Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
•Mengekalkan kesegaran badan.
•Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
•Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
•Tidur lebih nyenyak.
•Menghilangkan bau badan.
•Menghilangkan kulat dan fungus.
•Membersihkan udara dalam badan.
•Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
•Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik


BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?
* MULAKAN DARIPADA ATAS SARUNG KE BADAN
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK DAPATKAN KESAN YG CEPAT
* MINUM AIR BANYAK UNTUK MENDAPATKAN KESAN YG LEBIH BAIK
* BASUH PADA WAKTU MALAM, JIKA DIGUNA SIANG HARI
* Set terdapat dlm 2 warna hitam dan brown
* PRODUK PALING LARIS DENGAN TEKNOLOGI YG TINGGI