Monday, August 10, 2009

Perfect Body FIR 5 in 1 (incl. Korset Lengan)

Perfect Body FIR 5 in 1 (incl. Korset Lengan)
HARGA :: RM120


5 pcs include:
- Corset
- Girdle
- Panty
- 2 pcs korset lengan
* Free Size
* Muat sehingga XXXL
* Terdapat dlm 2 pilihan warna:
- Skin Tone
- Hitam
Testimoni Perfect Body Slimming Undergarment
1) ms_xx @ wmc posted Mac 2007:
'sgt berpuas hati, rasa selesa sgt..bila saya pakai, rasa badan ringan & body terbentuk jer..dlm seminggu ni, dah rasa perut makin kempis..berat sy dah turun 1.5kg.mmg berbaloi dgn harganya'
2) kak faridah, Labuan posted July 2006 :
'hi riss..akak dah pakai Perfect Body Slimming Undergarment ni dah 3 minggu..tanpa missed sehari pun, malam pun saya pakai..nak tahu?..berat akak dah turun 6kg. akak diet jugak..sehari tu sekali je makan nasi..byk minum air kosong & buah-buahan..thanks byk2 kt riss..

12 comments:

Anonymous said...

Salam.. set ni klu dalam bulan 12 ni still ada lagi tak? sebab skrg sha kat arab n akan balik msia dalam bulan pertengahan bulan 12. memang sgt2 berminat la nak cuba... apa2 email sha ok...
Email : nazrisha8470@gmail.com

Sahida binti Abdul Wahid @ riss said...

wslm..insyallah stok mmg sentiasa ada.dh balik nnt, email sy semula. TQ

.::. Tira Cadar.::. said...

still availble tak? muat sampai xxxl tu saiz apa ya?
kalau saya pakai bju saiz 50 agak2 muat x pakai FIR % in ! nie? email me details ya. are_tiah91@yahoo.com

Anonymous said...

still available tak? kalau saya pakai bju saiz 50, muat tak pkai? email details. are_tiah91@yahoo.com

riss said...

yes, still available. check email. TQ

Miss Erwina Balkish Mohd Basri said...

sy nk order y ni..leh x email sy methond of payment n delivery..tq..

Erwina Balkish
erwinabalkish@yahoo.com
0174179477

riss said...

ok..jap sy email..TQ

Wawa LC said...

Salam ade lagi x???

riss said...

ada

fizah nor hafizah said...

Salam..still jual lg ke? utk atasi body shape mengembang lepas bersalin berkesan tak?
pls emel sy ek..
norhafizah2011@gmail.com

fizah nor hafizah said...

utk body shape mengembang selepas bersalin berkesan tak? kalau ade stok sila emel sy ye..
norhafizah2011@gmail.com

fizah nor hafizah said...

utk body shape mengembang selepas bersalin berkesan tak? kalau ade stok sila emel sy ye..
norhafizah2011@gmail.com