Monday, August 10, 2009

Perfect Body FIR 5 in 1 (incl. Korset Lengan)

Perfect Body FIR 5 in 1 (incl. Korset Lengan)
HARGA :: RM120


5 pcs include:
- Corset
- Girdle
- Panty
- 2 pcs korset lengan
* Free Size
* Muat sehingga XXXL
* Terdapat dlm 2 pilihan warna:
- Skin Tone
- Hitam
Testimoni Perfect Body Slimming Undergarment
1) ms_xx @ wmc posted Mac 2007:
'sgt berpuas hati, rasa selesa sgt..bila saya pakai, rasa badan ringan & body terbentuk jer..dlm seminggu ni, dah rasa perut makin kempis..berat sy dah turun 1.5kg.mmg berbaloi dgn harganya'
2) kak faridah, Labuan posted July 2006 :
'hi riss..akak dah pakai Perfect Body Slimming Undergarment ni dah 3 minggu..tanpa missed sehari pun, malam pun saya pakai..nak tahu?..berat akak dah turun 6kg. akak diet jugak..sehari tu sekali je makan nasi..byk minum air kosong & buah-buahan..thanks byk2 kt riss..

8 comments:

Anonymous said...

Salam.. set ni klu dalam bulan 12 ni still ada lagi tak? sebab skrg sha kat arab n akan balik msia dalam bulan pertengahan bulan 12. memang sgt2 berminat la nak cuba... apa2 email sha ok...
Email : nazrisha8470@gmail.com

Sahida binti Abdul Wahid @ riss said...

wslm..insyallah stok mmg sentiasa ada.dh balik nnt, email sy semula. TQ

Anonymous said...

still available tak? kalau saya pakai bju saiz 50, muat tak pkai? email details. are_tiah91@yahoo.com

riss said...

yes, still available. check email. TQ

Miss Erwina Balkish Mohd Basri said...

sy nk order y ni..leh x email sy methond of payment n delivery..tq..

Erwina Balkish
erwinabalkish@yahoo.com
0174179477

riss said...

ok..jap sy email..TQ

Wawa LC said...

Salam ade lagi x???

riss said...

ada